Main menu:

Mina böcker

Gud finns nog inte
finns i tryck på svenska, engelska, tyska, spanska, italienska, danska, polska, holländska, persiska och som e-bok på engelska.

Sök på sidan

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Länkar

december 2008
M T O T F L S
« Nov   jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier

”Gud finns nog inte” äntligen överst på topplistan!

Min bok ”Gud finns nog inte” konkurrerar främst med allehanda Biblar för barn och andra böcker om religion för ungdomar. Jag har därför med spänning följt bokens framfart på topplistan över religionsböcker för barn och ungdomar på Adlibris. Boken har länge legat under ”Mangabibeln”, men så förra veckan segade den sig förbi, bara för att se sig slagen av ”Marias lilla åsna”! Men nu, äntligen, har den segat sig upp i toppen av listan – precis lagom till jul!

Jag vill därför tacka alla er som köper boken! Vare sig ni köper den för att läsa den själva, ge bort den till någon, eller för att ritualbränna den bakom en gravsten på någon mörk kyrkogård, så tack!

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Dennis Rydgren
Tid: 3 januari 2009, 14:00

Utmärkt att du tagit dig för att skriva en sådan bok. Ville också tacka för att du skrev ett svar på Roland Poirier Martinsson skriverier om Skaparen: Det besparade mig två timmas tröttsam repetition.

Kommentar från Jörgen
Tid: 3 januari 2009, 17:05

Kul att det finns en sådan bok! Vilka åldrar vänder den sig till (så jag vet vem jag ska ge den till)?

Kommentar från Patrik Lindenfors
Tid: 3 januari 2009, 20:12

Tack för vänliga kommentarer! Boken är främst skriven för tonåringar och uppåt.

Pingback från Lindenfors blogg » Boken “Gud finns nog inte” fortfarande på topplistan
Tid: 6 augusti 2009, 10:54

[…] fortfarande på AdLibris topplista över livsåskådningsböcker för barn. Trots att den gjort det sedan jul någon gång, och trots att Hunamisternas reklamkampanj med samma namn har skapat en enorm uppmärksamhet, så […]

Skriv en kommentar