Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

February 2009
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategorier

Använd religionens kraft för att utrota skadedjur

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Joyce
Tid: 24 February 2009, 10:43

Jag ska skriva en kommentar , ochjag vill att du skickar svaret till min e-mail. om vad du tycker om min åsikt. jag tycker du är förjävlig som har Skrivit en bok som heter “gud finns nog inte” du förstör andras tro. Varför hållerdu på såhär? Alla har en egen tro, och du trycker ner den pga av dina tankar och din tro,du kunde väll förfan hållit dina åsikter för dig själv, precis somjag. jag puclicerar inte en bok om vad jag tycker är fel när det gällerandras tro,eller vilja, ellerkanske kärlek. Jag hoppas att din bok går åt helvete,ochatt ingen köper den. visst jagkanske är lite hård nu, men jag blir så irriterad av dig. man kan ju undrav arför du gör som du gör. dukanske inte känner kärlek i livet, eller kanske är tom inuti. vem vet, lycka tilliallfall.

Kommentar från Patrik Lindenfors
Tid: 24 February 2009, 10:52

Jag vet inte om du hört talas om Bibeln, Koranen, Bhagavad-Gita, Mormons bok, eller … listan är låång. Det finns många böcker om religion men inte så många om att religioner inte är sanna – framför allt ingen för ungdomar. Därför skrev jag min bok.

Det står dig fritt att tycka och tro på vad du vill, liksom det står mig fritt att göra samma sak. Det diskussionen som är det viktiga, men då kan man inte låta bli att säga vad man tycker, för vad ska man då diskutera?

Om du är stark i din tro har du inget att frukta av min bok. Om din tro är den riktiga så vinner den över mina patetiska argument. Vad är du rädd för? Varför är du rädd?

Kommentar från Felicia Gilljam
Tid: 24 February 2009, 17:05

“du kunde väll förfan hållit dina åsikter för dig själv, precis somjag.”

… ursäkta?

Skriv en kommentar