Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

March 2009
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategorier

Torbjörn Fagerström står upp för vetenskapen

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från bernt freddriksson
Tid: 11 March 2009, 18:33

Till den som reder ut begreppen gällande GMO!
Att basera utredningen ang.GMO på att detta är “ungefär” detsamma som icke GMO är ju i botten inte särskilt vetenskapligt.Men det var ju så det gick till i USA på den tiden.Dom fick det igenom p.g.a. att dom trodde att så har mänskligheten gjort i alla tider,vilken luring allmänheten gick på! Och nu vill man få in detta i Europa på samma villkor, som tur är är europeen mera vaken och haft tid att genomskåda detta i moratorietiden vi hade.Att fler länder i Europa stänger dörren för innförandet baserat på egen statlig forskning och när t.o.m. Miljöministrarna välkomnar GMO-fria zoner så då kan man ju börja undra vad dom har för information i frågan.Samtidigt har vi besök från “over there” där politiker och allmänhet informeras om GMO-odlingarna, det gäller tydligen att få del i hur det ser ut rent konkret när det gäller konsekvenserna utav GE-odlandet.

Pingback från Uppblåsta samhällsvetare | Svensson
Tid: 4 April 2010, 18:18

[…] I media: SDS1, 2, SVD1, 2, DN, VOF, B&P1, 2, Clarté, Lindenfors, Svensson, NM, Läs även andra bloggares åsikter om Torbjörn Fagerström, Den skapande […]

Kommentar från Kristian Grönqvist
Tid: 7 April 2010, 11:17

Jag vet inte riktigt. Är inte en del av motståndet ekonomiskt. Utsädet kostar multum, man förbinder sig att använda leverantörens utsäde och leverantören använder sig av maffiametoder vid kontrollen av att odlaren inte tar vara på eget utsäde. Ju fler som använder utsädet
desto större kontroll har utsädesleverantören, vars minsta nyck därför blir diktatur för odlaren.
Jag håller med Dig om att tanken är ädel, säkert hos uppfinnarna, men det är tveksamt om ädelheten sträcker sig särskilt mycket längre.

Skriv en kommentar