Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

March 2009
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategorier

En alternativ skapelseberättelse

I Scientologernas hemliga texter berättas historien om den onde härskaren Xenu som för 75 miljoner år sedan regerade över 76 planeter, däribland jorden. På dessa planeter levde en ras som kallas thetaner. Xenu, som också var thetan, upptäckte att han med tankens hjälp kunde styra och påverka sina triljoner medthetaner. Det här skapade en spänning mellan härskaren och hans folk, som skapade en våg av känslor som orsakade universum. Xenu samlade då ihop hundratals miljarder thetaner och skickade dem i flygande tefat till jorden där de sprängdes i bitar med hjälp av vätebomber placerade i vulkaner. Det som blev kvar av varelserna, deras själar, smiter fortfarande in i våra kroppar ibland och skapar sjukdomar.

Den här skapelseberättelsen är Ron L. Hubbards bidrag till religionshistorien. Dock har Scientologerna förnekat att detta är en del av läran under många år. En grupp som kallar sig Anonymous, de anonyma, har genom ihärdigt arbete nu tvingat in Scientologin i ett hörn. Under en intervju med amerikanska tv-kanalen KESQ Channel 3 har Tommy Davis, en företrädare för kyrkan, bekräftat att ovanstående berättelse är en del av Scientologernas hemliga läror.

Allt enligt DN och Dagen.

Scientologikritiker utklädd till Xenu

Scientologikritiker utklädd till Xenu

Scientologikyrkan är en sekt som orsakar stor skada för många människor genom sin anti-psykiatriska hållning. Se till exempel upp för den så kallade Kommittén för mänskliga rättigheter.

Bookmark and Share

Kommentarer

Pingback från Lindenfors blogg » Scientologkyrkan fälld för bedrägeri
Tid: 3 November 2009, 10:06

[…] Rymdhärskaren Xenu är inte glad. […]

Kommentar från Anne Mariia Helmi Katriina ,Hilma
Tid: 16 October 2010, 12:03

arbete

Skriv en kommentar