Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

April 2009
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategorier

Jesusmanifestationen tar krafttag mot lidandet i världen. Eller nåt.

På lördag den 2:e maj är det Jesusmanifestation i Stockholm.

En hel massa människor kommer att samlas och det vore ju dumt att inte utnyttja all denna samlade kraft till att göra gott i världen. En metod som lämpar sig särskilt väl i sammanhanget är förstås att att försöka äntligen nå kontakt med Han däruppe och be honom fixa till problemen här nere hos oss dödliga. Om tillräckligt många försöker upprätta telepatisk kontakt samtidigt så kanske det går?

Därför ska man hålla Förbönsgudstjänst mellan 09.00-10.30 i Filadelfiakyrkan på Rörstrandsgatan i Stockholm. Under punkt fyra för det som motiverar förbön kan man läsa följande:

Vi ber om Den Helige Andes överbevisning när människor inte vill och inte kan tro. Vi ber om övernaturliga under till hjälp för människor i nöd.

Lyckas de med det så blir jag förstås med glädje Kristen på nolltid. Håll tummarna!

Läs mer i Dagen.

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Terra
Tid: 30 April 2009, 17:52

😀 Samma här.

Kommentar från zooey
Tid: 1 May 2009, 23:12

Jag tror inte att deras förbön funkade. Har inte sett eller hört något från Den Helige Ande alls idag. Jag kanske är långt ner på den Heliges prioritetslista.

Fast förra året har jag för mig att de också skulle telepatera med Jesus. Några påstod t o m att Jesus skulle vara närvarande. Jag tycker att det borde ha gett tidningsrubriker. Även om jag inte är kristen, så kan jag ju inte helt bortse från att det hade varit intressant att höra Jesus intervjuas.

Skriv en kommentar