Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

June 2009
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategorier

Rosenberg snurrigare än väntat

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Pär Claësson
Tid: 3 July 2009, 23:27

Hej ! Kan du tala om vad du funnit texten “Barnen bör ha en enda lärare under denna period och skolan blir som en “familj” med läraren som auktoritär “förälder” :Du har gjort en allvarlig felskrivning då du använder ordet auktoritär.Eller vill du bara precis som kvällspressen skruva sanningen till lögn?En rättelse bör du hur som helst göra i din debattartikel på Newsmill

Kommentar från Timothy Gibran
Tid: 4 September 2009, 9:19

Tack Patrik

För en gångs skull nån som fattat antroposofernas världsbild och källor. Det är märkvärdigt hur okunniga de flesta, även “auktoriteter”, är om Steiners ide’er. Alltför många litar naivt till antroposofernas “nyspråk” om att Walldorf inte är en religion utan en “kunskapsväg”, när allt i själva verket bygger på Steiners “andevetenskap”. Det är ju också vad han kallar det själv. Jag är tacksam att du sprider kunskap om denna obehagliga auktoritära sekt och önskar att fler gjorde det självklara: läste Steiner för att se var de osunda antroposoferna hämtar sina tankar.

Tim gibran

P S Miljöministern Andreas Carlgren är son till Antisarnas viktigaste svenske “teoretiker” och helt uppvuxen i den kulturen. Det nämns aldrig i det offentliga samtalet. T

Skriv en kommentar