Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

August 2009
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategorier

Svenska kyrkan hör bön

Idag öppnar Svenska kyrkan en hemsida där man kan skriva in sina böner. De skriver att “enligt traditionen kommer de skrivna bönerna att bäras fram i en gudstjänst” och att “även om de inte läses högt blir de en del av församlingens bön”.

De garanterar inget bönesvar (“Gud är ingen jultomte”) men de garanterar att man blir hörd (“Gud lyssnar och är nära”).

Så om du har en dödssjuk släkting eller en katastrofal ekonomisk situation, skriv in en önskan på internet så får vi se om Gud i sin heliga godtycklighet finner det lämpligt att göra något åt saken.

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Myrtel Källbacka
Tid: 3 September 2009, 13:58

Jag har skickat min bön där jag ber Gud att tala om var han var igår när fyrabarnsmamman Jenny i Staffanstorp brann inne. Varför hjälpte han inte de små där de skräckslagna låg under sängen och skrek? frågar jag. Kanske hör Gud dåligt. Min bön är att han ska förklara – kanske hade de små syndat på ett så allvarligt sätt att de förtjänade att dö i fasa och ångest? Jag bönfaller verkligen Gud att förklara det här så att jag förstår. I min bön skriver jag att en kyrkans talesman kan få svara mig om Gud är mycket upptagen.
Myrtel

Skriv en kommentar