Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

December 2009
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategorier

En helande tystnad

En ny variant på Homeopati, från Digital Sound Remedies.

After years of research and development, we have perfected the process of capturing the precise energetic patterns, or vibrational signatures, of homeopathic remedies, herbs, supplements, and even medications.

So why is this such a BIG DEAL?

Because listening to the sound of a homeopathic remedy will produce the exact same effect as ingesting the original physical substance. Imagine how great it would be if you could listen to a sound for a few minutes, and your headache disappears, your acid reflux vanishes, or your allergy symptoms go away, and WITHOUT SIDE EFFECTS!

Ljudet av homeopati – det måste väl vara tystnad?

Tack till John Houdi för länktips.

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Technicolor
Tid: 17 December 2009, 10:44

Det är verkligen helt bisarrt att folk går på homeopatimyten. Hur kan det verkligen låta logiskt att utspädning ger ökad effekt och att vatten har ett minne? Fast tyvärr ska det nog inte vara några svårigheter att promota homeopati-ljud. Allt är ju ändå vibrationer, så det är ju en logisk utveckling av metoden…

Twittrar om inlägget.

Kommentar från Kristian Grönqvist
Tid: 17 December 2009, 12:04

Fantastisk affärside. Tre bitar information på en CD för trehundra kronor och man blir frisk, Det är nästan som Picasso, som signerade tomma maskinskrivningspapper mot betalning…

Skriv en kommentar