Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

January 2010
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategorier

Äntligen kommer scientologerna till Haiti

Nu har John Travolta beslutat att även Scientologerna har något att bidra med i Haiti.

“I have arranged for a plane to take down some volunteer ministers and some supplies and some medics.”

Känns skönt. Äntligen kommer scientologernas frivilliga predikanter! Backa undan alla ni andra.

Vad kan de då bidra med? Här är vad de gjort vid tidigare katastrofer:

Anywhere people are suffering, Scientology’s yellow-shirted “volunteer ministers” can be found lurking near news cameras and claiming to help people with their bullshit technology. They performed “purification rundowns” on recovery workers sifting through the ruins of the World Trade Center after 9/11, administered “touch assists” to victims of the tsunami, distributed literature after the Virginia Tech shooting, and are on the ground in Haiti right now warning the starving, dehydrated populace about the dangers of psychiatry.

Läs en mer noggrann genomgång av Scientologernas hjälpverksamhet hos Gawker. Här är min personliga favorit:

  • Locational Assists“: After traumas, people sometime’s forget where they are maybe? To remind earthquake victims that they are still stuck in Haiti, volunteer ministers will be performing this vital medical procedure, quoted here verbatim from the Scientology Handbook:

5. Continue giving the command, directing the person’s attention to different objects in the environment. Be sure to acknowledge the person each time after he has complied. For instance, you say, “Look at that tree.” “Thank you.” “Look at that building.” “Good.” “Look at that street.” “All right.” “Look at that lawn.” “Very good.” You point each time to the object.
6. Keep this up until the person has good indicators and a cognition. You can end the assist at this point. Tell the person, “End of assist.”

Om ni vill hjälpa till på riktigt rekommenderas istället de här hjälporganisationerna:
Röda Korset
Rädda Barnen
Läkare Utan Gränser

Bookmark and Share

Kommentarer

Pingback från Lindenfors blogg » Fler lurendrejare till Haiti
Tid: 27 January 2010, 19:37

[…] nytta av katastrofen på Haiti för att propagera för sin egen agenda. Dummast hittils har varit Scientologernas frivilliga predikanter och “The Proclaimer” – en ljudbibel med högtalare som läser Bibeln för upp […]

Kommentar från Peter Brych
Tid: 30 January 2010, 18:17

Absolut en ädel handling som Travolta gör för Haitis folk. Men, det finns en mening med detta och det är hur den kriminella Scientologisekten försöker göra bra reklam, för sin verksamhet och nästla sig in och påskina hur seriösa och medmänskliga dom är. Ingenting kan vara mer felriktat. Travolta, denna lilla nickedocka i sektens klor talade vitt och brett om hur sekten var med och hjälpte till efter WTC-attacken, med att hjälpa och trösta människor. Även i Phuket efter tsunamikatastrofen, hade svenska scientologer satt sig och blockerat datorer och till sist var måttet rågat och de kastades ut från sjukhuset. Man satt och läste vilka som drabbats av katastrofen och att man i “förebyggande syfte” skulle söka upp de anhöriga med lite andligt spis, det är vad jag tror, med kunskap om denna lömska sekts värderingar, en vidrig människosyn, med andra ord, en “hjärntvättarfilosofi”!
Det är sorgligt och smärtsamt att ta del av det som drabbat Haitis folk, absolut!
Här försöker sekten, med Travolta som frontfigur med det goda syftet, att hjälpa Haitis fattiga till ett drägligare liv, vilket är hedervärt, men Scientologisektens ekonomi är ju uppbyggd på bedrägerier och det är en kriminell organisation, det får vi inte glömma.
Hur många är inte de offer som blivit utfattiga på sektens falska löften om evigt liv eller bron till frihet. När man läser psykopatens LR Hubbards målsättningar, så hjälper inte Scientologisekten folket på Haiti, utan man vill bara glänsa och saluföra medmänsklighet med sektens egna offer, som springer runt i sina kanariegula jackor med ordet “volontär ” på!
Snacka om falsk reklam!

Skriv en kommentar