Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

April 2010
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategorier

Långfredag!

Långfredagen firar vi av en helt annan anledning än den korsfästelse som den här filmsnutten skildrar.

Om du tycker att man ska visa stor respekt för religioner, klicka inte på play. Kom ihåg: det är ditt eget val om du vill titta eller inte. För att parafrasera Philip Pullman: Ingen behöver se den här filmen. Ingen behöver klicka på play. Ingen behöver ladda ner den. Om du startar filmen och tittar på den så behöver du inte tycka om den. Om du ser på den och ogillar den behöver du inte hålla tyst. Du kan skriva till Monty Python, du kan klaga, du kan skriva till filmbolaget, du kan skriva till tidningarna, du kan göra en egen film, du kan lämna en sur kommentar. Du kan göra allt det där, men där slutar dina rättigheter. Ingen har rätt att hindra någon att lägga upp den här filmen. Ingen har rätt att hindra filmen från att bli publicerad, eller köpt, eller såld, eller visad.

Bookmark and Share

Skriv en kommentar