Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

May 2010
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategorier

Livets Ord gör en Lars Vilks

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Anders Åberg
Tid: 19 May 2010, 9:23

Som göteborgare så skäms man över bristen på respekt för yttrandefriheten. Oerhört lågt av dom som i andra fall säger sig försvara mänskliga rättigheter.

Pingback från Demonstration mot demonstrationen. « essbeck
Tid: 19 May 2010, 16:09

[…] 2, 3, 4, 5, Posted by essbeck Filed in Uncategorized Tags: hbt, westboro baptist church Leave a […]

Kommentar från holger
Tid: 19 May 2010, 20:39

Man kan lätt gissa vad som hade hänt om Livets Ords ungdomar hade attackerat vänsterns ungdomar och HBT-grupper på samma sätt. Drevet skulle ha varit i full gång i samtliga media..! Då skulle varken yttrandefriheten eller åsiktsfriheten ha någon betydelse..men så illa är det tyvärr i vårt upplysta och sekulära samhälle. Det gäller att ha sina åsikter på rätt sida.

Kommentar från Patrik Lindenfors
Tid: 19 May 2010, 22:26

Holger,
I mer än 2000 år har den judeokristna traditionen stått för förtryck av homosexuella. Och så är du upprörd över ett tänkt pressdrev? Har du inget sinne för proportioner alls?

Kommentar från Jörgen Olson
Tid: 20 May 2010, 21:49

Så här manifesteras HBT-personers typ av kärlek. Detta är den nya normen i Sverige, som vi ska följa enligt RFSU och RFSL!

Här följer en berättelse om en homos tankesätt. Låt oss säga att jag hade en homos tankesätt, dvs. jag handlade som de. Den stora skillnaden mellan mig och dem är inte själva värderingarna utan att de handlar på annat sätt. Om jag hade deras tankesätt så skulle det gå till så här när jag är ute på stan. Jag ser RFSUs och RFSLs plakat på Sergels Torg, jag blir provocerad eftersom de har en annan syn på äktenskapet än mig. Jag måste därmed slå sönder deras plakat och dra ur sladdarna till deras ljudanläggning. Helt ok enligt HBT-personers, RFSUs och RFSLs sätt att se det, fast nu är det ju tvärtom och då blir det helt plösligt inte acceptabelt längre. Komiskt eller hur! 😉

Kommentar från Patrik Lindenfors
Tid: 20 May 2010, 22:10

Jörgen,
Det var några puckon som pucklade på Livets Ord. I princip ingen tycker att det bar bra gjort. Det är bara att beklaga att det hände.

Men lite historiemedvetenhet kunde du allt visa. Det är inte RFSU och RFSL som är kända för att använda våld. Tvärtom. Däremot är kristendomen av tradition våldsam mot homosexuella. Det är först nu på senare år man börjat visa någon respekt för alternativa sexuella preferenser. Och då för att resten av samhället förändrats.

Skriv en kommentar