Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

September 2010
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategorier

Ingen FN-ambassadör för kontakt med utomjordlingar

Först rapporteras det att man fastställt vem på jordklotet som ska ansvara för kontakten med utomjordlingar om det skulle komma några och hälsa på oss. Sen när det är dags att blogga om det så visar sig hela historien vara en tidningsanka.

Så hur uppstod historien? Ja, den person man rapporterat skulle bli ansvarig – Mazlan Othman – är faktiskt chef för FNs kontor för utomjordiska ärenden (UNOOSA) och hon kommer att tala vid Royal Society-mötet nästa vecka om de politiska konsekvenserna av ett möte med utomjordlingar. Men inte mer än så. Othman själv kommenterar förvirringen med att säga “Det skulle verkligen varit coolt, men tyvärr är det inte sant.”

Vad händer då när utomjordlingarna kommer och kräver “Take us to your leader!”? (Alla utomjordlingar pratar engelska med amerikanskt uttal.) Vem ska vi gå till? Det här är faktiskt aktuellare än man kan tro, för flera organisationer menar att de yttersta dagarna närmar sig och Jesus återkomst är nära förestående.

Då behöver vi otrogna hundar en bra förhandlare.

Läs mer hos Discovery.

Bookmark and Share

Skriv en kommentar