Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

November 2010
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategorier

Hur man formar sina barns sexuella identitet

Ifall någon undrar hur man gör finns det nu en informationsbok om hur man formar sina barns sexuella identitet, från den homofobe pastorn George Alan Rekers. Han hävdar bland annat att homosexualitet är något man kan “bota” och att adopterade barn till homosexuella löper större risk att begå självmord.

En liten detalj bara. Rekers hade “ont i ryggen” för en tid sen, precis när han skulle åka på en tio-dagars tur i Europa, så han hyrde en pojke att hjälpa honom “lyfta bagage” – från en hemsida som annonserar ut tjänster från homosexuella prostituerade. Hemsidan beskrev pojkens “lena, söta, tajta stjärt” och “perfekt skulpterade 8-tums penis (oklippt)” och förklarade att han var “sensuell”, “vild” och “öppen för vad som helst”. Det där sista handlade förmodligen om själva bagagelyftandet. Rekers har även adopterat en 16-årig pojke.

Bloggaren Nonicoclolasos har en beskrivning av hur det går till när Rekers “botar” homosexualitet. Han förmedlar även länken till Rekers sexualrådgivningsspalt.

(Via Pharyngula)

Bookmark and Share

Skriv en kommentar