Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

April 2011
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategorier

Miljöpartiet – nej tack

Sverige och världen behöver nu mer än någonsin en ansvarsfull miljöpolitik. Länge har det parti som företrätt denna politik i mitt tycke representerats av Miljöpartiet. Tyvärr har de länge dragits med ett stort problem, nämligen ett vurmande för “alternativa” behandlingsmetoder (dvs. sådana som antingen inte visat sig vara verkningsfulla eller sådana som visat sig inte vara verkningsfulla – resten blir ju vanlig behandling). På den här punkten har Miljöpartiet utmärkt sig negativt jämfört med andra partier. Nu kommer partiet få två nya språkrör. Tidningen Dagen intervjuar den ene av dessa: Gustav Fridolin, som kommer ut som kallt kristen.

Tack, men nej tack. Mer hokus pokus är inte vad svensk miljöpolitik behöver. Jag ser fram emot att något annat parti stiger fram och tar miljöfrågorna på allvar. Under tiden tänker jag rösta på något annat parti och föreslår att ni som förut röstat på MP också gör det. En kristen partiledare var det sista MP behövde.

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Theo
Tid: 14 April 2011, 17:35

Jag fattar inte. Har Fridolin yttrat sig för de här alternativa behandlingsmetoderna? Eller menar du bara att han i egenskap av kristen inte kan vara en bra miljöpolitiker?

Kommentar från Kenneth Karlsson
Tid: 14 April 2011, 22:35

Patrik. Hands! Miljöfrågan undantagen, så har Mp inget med verklighet att göra. En samling naiva önsketänkare. Mycket glad för att du sätter ner foten. Jag vet hur det känns att måste göra sånt, men man är befriad efteråt.

Kommentar från Patrik Lindenfors
Tid: 15 April 2011, 9:15

Theo,
MP har yttrat sig för de alternativa behandlingsmetoderna. Det har stört mig länge. nu kommer det en partiledare som tror på en annan form av hokus pokus. Det blir bara för mycket.

Kommentar från Anders Åberg
Tid: 16 April 2011, 19:03

Undrar just hur religiösa politiker tänker, om nu gud styr och hans profeter t.om kan förutsäga framtiden, så måste ju gud ha totalkoll på varje liten kvark i hela universum så att inget oförutsett inträffar.
Varför då bry sig om att försöka påverka det som redan är bestämt?
Är det inte rentav hädiskt att blanda sig i och tro att man som liten fridolin kan bättre än den store kvarkryttaren i skyn?

Kommentar från Frasse
Tid: 17 April 2011, 23:38

håller me om att man blir ju besviken…. frågan e bara va som e alternativet?

Skriv en kommentar