Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

April 2011
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategorier

Får man ta med sig hunden till himlen?

Jag antar att ni är fullkomligt omedvetna om att jorden går under den 21:a maj? Det brukar vara så med ateister… Eller, om man nu ska vara petig, så är maj-datumet för “Uppryckandet” då Gud rycker upp de trogna till himlen. Själva undergången sker inte förrän 21 oktober. Nu är kanske inte profeten som räknat ut datumet – Harold Camping – den mest trovärdiga av siare eftersom han också förutspått att jorden skulle gå under den 6 september 1994. Vilket verkar vara en något överdriven beskrivning av vad som faktiskt hände den dagen. Hans bristande trovärdighet har dock inte hindrat supporters – så kallade domedagscampare – att åka land och rike runt för att predika undergången.

Allt det här föranleder förstås en central fråga: om man nu blir uppryckt till himlen, vem tar hand om hunden? Den här frågan har en firma nu använt till en affärsidé.

Eternal Earth-Bound Pets, USA
The next best thing to pet salvation in a Post Rapture World

Firman garanterar att de anställda själva inte kommer att bli uppryckta till himlen. Hur de kan göra det? Firman ägs och drivs av husdjursälskande ateister. Ur informationsmaterialet:

We are currently active in 26 states, employing 40 pet rescuers. Our representatives have been screened to ensure that they are atheists, animal lovers, are moral / ethical with no criminal background, have the ability and desire to rescue your pet and the means to retrieve them and ensure their care for your pet’s natural life.
[…]
For $135.00 we will guarantee that should the Rapture occur within ten (10) years of receipt of payment, one pet per residence will be saved. Each additional pet at your residence will be saved for an additional $20.00 fee. A small price to pay for your peace of mind and the health and safety of your four legged and feathered friends.

Från deras FAQ:

Q: Do YOU believe in the Rapture.
A: As atheists we do not hold beliefs in the supernatural or a divine being. Thus, we do not believe in the Rapture. However, we respect the beliefs of others and are open to the possibility that our perspective could possibly be wrong.

Q: How do you ensure your representatives won’t be Raptured.
A: Actually, we don’t ensure it, they do. Each of our representatives has stated to us in writing that they are atheists, do not believe in God / Jesus, and that they have blasphemed in accordance with Mark 3:29, negating any chance of salvation.

Bookmark and Share

Skriv en kommentar