Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

Kategorier

Bögarnas perversioner är ett tecken från Gud att domedagen är nära

En av de mer otippade titlarna på ett blogginlägg jag använt. Vad föranleder då detta? Tidningen GP uppmärksammar domedagsprofetian av Harold Camping som pekar ut den 20 maj som datumet att se upp med. GP skriver så här:

Camping hävdar att han efter 70 års studier utvecklat en matematisk metod för att hitta dolda profetior i Bibeln. På så sätt har han kommit fram till att jorden går under med början 21 maj.
Varför? Jo, då har det gått 722 500 dagar sedan den 1 april år 33, det datum då Camping hävdar att Jesus korsfästes.
Siffran 722 500 är viktig, säger han, eftersom man får fram den genom att två gånger om multiplicera “de heliga talen” 5, 10 och 17.
Andra tecken på undergången är enligt Camping de svåra jordbävningarna i Haiti, Nya Zeeland och Japan liksom “sexuella perversioner som gay-rörelsen”.
– Den är ett tecken sänt av Gud, säger Camping till The Independent.

Jag hade förväntat mig ett annat tecken från Gud än homosexuella perversioner och jordbävningar som dödar och lämlästar, men ok, jag erkänner, jag har ingen direktlänk till den stora övervaktningskameran i himmelen. Notera också en anna rolig detalj i Campings profetior: Jesus sägs ha korsfästs den 1 april. Förstår ni konsekvenserna av den “upptäckten”?

GP listar även andra domedagsprofetior.

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Glödhet
Tid: 13 May 2011, 2:19

Den enda riktiga datumen för domedagen, faller in den 21 December 2012, jag tror stenhårt på att Maya indianerna hade lösningen och kunskapen om detta. Om jag själv får bestämma så säger jag som såhär, på grund av allt ruttet, all skit, allt lidande å all kriminalitet osv som idag genomsyrar vår jord, så välkomnar jag domedagen med öppna armar, eftersom människor inte är kapabla att ta hand om andra människor som lider och har det riktigt svårt, så är det inte en dag förtidigt, dom flesta människor idag, är egoistiska, saknar empati, sympati och respekt, men också kärlek och ömhet, vilket är grunden för människans överlevnad.
Om du är intresserad av domedagen och Maya indianerna så föreslår jag att du läser följande:

http://www.the2012discovery.com/mayan-calendar/the-maya-long-calendar-and-the-2012-doomsday-prophecy-part-1/

http://www.the2012discovery.com/mayan-calendar/12-21-2012-the-maya-long-calendar-and-the-2012-doomsday-prophecy-%E2%80%93-part-2/

Skriv en kommentar