Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

Kategorier

Idag går jorden under

Glöm inte bort att idag är den stora dagen: jorden går under! Eller rättare sagt, idag är dagen då alla kristna blir uppsugna till himlen (Gud suger) och vi andra blir kvarlämnade här på jorden. Detta enligt 89-åriga amerikanska pastorn Harold Camping. Och vem kan tvivla på honom. Bara för att han räknat fel förut? Nejnejnej. Idag är dagen. Säkert. Klockan 18:00 svensk tid är det dags. Håll koll på dina kristna vänner eller grannar så kan du se det hända. Själva undergången kommer för oss osugna den 21:a oktober efter en hel del vedermödor (apokalypsens fyra ryttare, den babylonska horan, sju insegel, ja ni vet.). Så ni har några timmar på er att bli frälsta. Klockan 18:00 är det dags. Ni har blivit varnade…

Bookmark and Share

Skriv en kommentar