Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

Kategorier

Nytt datum för undergången! Den 21 oktober är det dags (igen)

Harold Camping räknade visst fel. Eller inte. Så här skriver Dagen:

Journalister som var närvarande vid Campings uttalande, fick sedan veta att Camping inte alls ändrat datumen. Det som var fel var bara att tolka 21 maj som ett bokstavligt skeende.

– Om folk vill att jag ska be om ursäkt, då kan jag göra det. Jag hade inte förstått allt som jag önskar att jag hade. Men jag är inte ett dugg bekymrad över att jag inte är något snille. När jag gör fel, säger jag att jag gjort fel, och det har jag redan sagt, sa han.

Glöm nu inte att det är officiell kristen doktrin att Jesus kommer tillbaka – det är inte bara en fix idé Camping tagit fritt ur luften – utan det är en dogm. Frågan är bara när? Så här säger Paulus i Första Thessalonikerbrevets femte kapitel, verserna 1-3:

Men om tid och stund, bröder, behöver man inte skriva till er, för ni vet själva mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. Just när folk säger: “Allt är lugnt och tryggt”, då kommer katastrofen lika plötsligt som värkarna när en kvinna skall föda, och de slipper inte undan.

Det Första Thessalonikerbrevet är ett av de sju av Paulus brev som faktiskt skrevs av Paulus (av tretton – som det påstås i bibeln), så ni vet att ni kan lita på det.

Läs mer i Aftonbladet, Expressen, DN, SvD, Dagen.

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Lincoln
Tid: 24 May 2011, 20:11

Vänta nu, är det något jag missat?
Hoppade Jorden över att gå under? Eller var det tvärtom? Att Jorden går under är inte över?
Konfunderad!

Kommentar från denis
Tid: 26 May 2011, 21:28

dett kan bara va en skoj det är ingen som vet när kommer och hända undergången den 21 oktober eller 21 december 2012 sluta och skriva dumma saker snälla och blanda är inte i gud skull………..

Kommentar från Kristian Grönqvist
Tid: 27 May 2011, 18:14

denis

Gud är nog inblandad, vare sig Du vill det eller inte. Att det inte råkar vara just Din Gud är bara en lyckträff…

Skriv en kommentar