Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

August 2011
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier

Familjer är bra – alla borde få ha en

Här har ni ett Birro-citat hämtat från tidningen Världen Idag. Birro gillar verkligen inte Humanisterna och verkar i sin aversion dra till med lite vad som helst.

– Humanister är väldigt lite humanister. De går ut och hävdar politiskt korrekta åsikter om det de anser, bland annat att man ska se föraktfullt på det vanliga vardagliga som kallas familjelivet. Men för en människa som kommer från rännstenen, eller i alla fall haft ett öra mot den, är det vardagliga familjelivet ingalunda något man tar för givet, utan en välsigne varje dag, sa Birro som tycker att man bör vara väldigt försiktig när man föraktar det ”vanliga livet”.

Vi hävdar verklligen inte att “man ska se föraktfullt på det vanliga vardagliga som kallas familjelivet”. Tvärtom tycker vi familjen är en väldigt viktig enhet. Så viktig att vi anser att själva definitionen av vad som är en familj inte ska få begränsas av utomstående. Vilka samtyckande vuxna som helst som vill bilda familj bör få göra det, så många som möjligt måste få chansen att själva uppleva det “vardagliga familjelivet” om det är det de önskar.

Hade Birro verkligen haft örat mot rännstenen hade han kanske kunnat förstå smärtan i att förnekas ett vardagligt familjeliv i juridisk mening på grund av till exempel sin sexuella läggning. Detta är något hans trosfränder vill förneka andra. Nu blir det bara patetiskt när han klämmer ur sig ett sånt påstående.

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Peter Löfgren
Tid: 17 August 2011, 9:12

Birrogeneratorn http://notflipmo.se/birrogeneratorn/ för er som vill snabbt skapa en hel drös egna förvirrade Birro krönikor.

Kommentar från Patrik Lindenfors
Tid: 17 August 2011, 9:17

Den är fantastisk.

Skriv en kommentar