Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

January 2012
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategorier

Världskonspiration för att göra halva världen homosexuell

Det visste ni förmodligen inte, men det existerar tydligen en världskonspiration ledd av UNESCO för att göra hälften av världens människor homosexuella. I alla fall om man ska tro biskopen i Córdoba, Demetrio Fernández. Och det ska man väl? Han tror ju på typ de tio budorden och hela hans organisation existerar ju för att den nutida generationen trodde på det den tidigare generationen sa, ända tillbaks till en person som fick order av Gud att knivhugga sin son. Är inte det god grund för pålitlighet? Så här sa Fernández, enligt El Païs.

The Minister for Family of the Papal Government, Cardinal Antonelli, told me a few days ago in Zaragoza that UNESCO has a program for the next 20 years to make half the world population homosexual. To do this they have distinct programs, and will continue to implant the ideology that is already present in our schools.

Källan är alltså påvens familjeminister. Då måste det vara sant.

Nu är bara frågan hur UNESCO tänker genomföra sina djävulska planer. Hur gör man någon till bög egentligen?

Via Pharyngula.

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Maria
Tid: 13 January 2012, 9:44

Katolska kyrkan liksom amerikanska republikaner tycks tro att man blir gay automatiskt om man inte aktivt och kontinuerligt blir tillsagd att sta emot frestelsen…

Kommentar från LysandeEmil
Tid: 13 January 2012, 10:43

“Hur gör man någon till bög…?”
Trodde det var allmänt känt. Klä dem i rosa, låt dem ha nagellack och tycka om Barbie.

Kommentar från mats reimer
Tid: 13 January 2012, 11:56

Om man kan tro på Kinseys vetenskapliga undersökningar så skulle inte UNESCO behöva agera alls. Han visar att 10% är helt homosexuella och 10% är helt heterosexuella. Resten 80% befinner sig på en glidande skala av bisexualitet. Alltså är ca 50% redan för homosexualitet. Hindret består i flera tusen års religio-sociala fördomar i patriarkatets namn!

Kommentar från zapp
Tid: 13 January 2012, 14:38

mats reimer: Vem tror längre på Kinseys vederlagda undersökningar?

Skriv en kommentar