Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

January 2012
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategorier

Söndagspredikan: The Story of Evolution

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från roland
Tid: 16 January 2012, 18:09

Hej Patrik!

Ser att du är ihärdig med att saluföra ditt budskap om evolutionen.
Vi tar det en gång till då….10 punkter som omöjliggör något annat än att både du och jag är skapad av en Skapare.
http://bibelfokus.se/evolutionen_obevisad

Kommentar från Patrik Lindenfors
Tid: 16 January 2012, 19:18

Jag har faktiskt skrivit svar på det där till en vän som undrade. Om du får bibelfokus att öppna kommentarsfunktionen så kan jag lägga svaret där. För du vill väl inte att de ska stoltsera med ett inlägg fyllt med felaktigheter?

Kommentar från roland
Tid: 16 January 2012, 21:44

Svaret är redan givet..du menar väl inte Patrik, allvarligt talat, att du sätter dig över Honom som har skapat hela universum. I feel sorry about you och det menar jag utan ironi. Ditt svar faller platt till marken när Allseendets öga granskar. Omvänd dig Patrik och strid inte mot bättre vetande. Det håller inte i längden och det tror jag du vet längst inne i ditt eget universum. Jag har inga vetenskapliga argument men vad jag har det ger jag dig….vänd om!!

Kommentar från Patrik Lindenfors
Tid: 16 January 2012, 23:09

Du är rädd för något som inte finns. Om du ska lyssna på andras hittepå hade du kunnat välja en bättre religion.

Kommentar från Anders G
Tid: 20 January 2012, 8:23

Roland, om du tror att de argument du framför (http://bibelfokus.se/evolutionen_obevisad) skulle vara korrekta, varför är du då så rädd att sätta dig in i motståndarens argument. Upplysningsvis håller jag på din rätt att få tro på vad du vill, men tycker att det är beklämmande att du sprider osanningar. Och okunskap är inte ett bra försvar för att sprida osanningar när man blir inbjuden att sätta sig in i något. Kristna kan bättre än så!

Kommentar från roland
Tid: 25 January 2012, 20:57

Hallo grabbar!
Brukar roa mig med att läsa denna blogg ibland när jag har lite tid över. Man blir så fascinerad över all möda som läggs ned över att försöka bevisa Guds non-existens. För mig är denna iver ett perfekt bevis för det Gudsbehov som är nedlagt i människan. Man kommer helt enkelt inte ifrån det och då yttrar det sig bl.a på detta sätt. Ingenting konstigt med det.
Ni båda som svarat på mitt inlägg skriver om rädsla. Patrik skriver att jag är rädd för något som inte finns..??? Patrik där avslöjade du dig utan att veta om det. Jag lever i en relation med Gud och är lugn och trygg. Har aldrig talat om rädslor..men både du och din vän menar att jag är ..radd…Min reflektion är genast att ni båda brottas med någon form av rädslor..ni är inte säker på detta med Gud som då bearbetas t.ex med hjälp av en blogg som denna..att skriva av sig och för stunden känna sig trygg.. Evolutionsteorin kämpar idag med sin trovärdighet och det känner ni naturligtvis av..inget konstigt med det. Men ni är båda kända av Gud och han gav sitt liv för er och Han vet precis hur ni kämpar med tro/tvivel…Tack för mig!!

Kommentar från Patrik Lindenfors
Tid: 25 January 2012, 23:32

Gå i frid. Religion är i alla fall bättre än alkohol. Om man nu behöver verklighetsflykt.

Skriv en kommentar