Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

Kategorier

Är flera gudar bättre än en gud?

Det finns förmodligen ingen Gud – alltså är religion ett kolossalt slöseri med tid och pengar. Men nog finns det grader även bland religioner. Hinduism är med sin intellektualism och vilja till förändring vida överlägset alla former av monoteism. När andra försöker tolka budskap från järnåldern på rätt sätt försöker hinduismen utvecklas i takt med tiden. Se på denna diskussion (och försök förstå den indiska engelskan).

Kastsystemet? Det är att jämföra med kristenhetens korståg och förföljelser av oliktänkande – och islams terrorism. En beklagansvärd del av religionen som visar hur det går snett. (Notera för övrigt prästen som försöker claima Ghandi åt kristendomen. Har de ingen skam i kroppen, prästerskapet?)

Bookmark and Share

Skriv en kommentar