Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

April 2012
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategorier

Samtidigt, i Egypten…

VARNING! DENNA NYHET HAR VISAT SIG VARA DESINFORMATION!

Den islamistdominerade regeringen i Egypten överväger just nu ett lagförslag att göra det lagligt att ha sexuellt umgänge med sin fru upp till sex timmar efter att hon dött – ett “farvälsamlag”. Det hela har sin upprinnelse i att den “lärde” marockanske imamen Zamzami Abdul Bari påpekat att ett giftermål även är giltigt efter döden. Han har även påpekat att förslaget inte alls är kvinnofientligt eftersom kvinnor har motsvarande rätt att ha samlag med sin man upp till sex timmar efter döden.

Samtidigt övervägs om man ska sänka den lagstadgade åldersgränsen för giftermål till 14.

Läs mer hos Al Arabiya.

________________________________

Varning! Denna nyhet kan vara falsk! Så här skriver Huffington Post:
Update: Several Egyptian sources are claiming via Twitter that the story below is false. It has been suggested by some that a rumour may have been placed by sources loyal to former dictator Hosni Mubarak. More to follow.

Bookmark and Share

Kommentarer

Pingback från Min blogg (och många andra) offer för desinformation | Lindenfors blogg
Tid: 27 April 2012, 15:03

[…] Samtidigt, i Egypten… […]

Skriv en kommentar