Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

February 2013
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Kategorier

Grattis Sverigedemokraterna! Här är ert liv

I samband med Sverigedemokraternas 25-årsdag publicerade tidningen Expo under gårdagen en räcka Tweets med nedslag i partiets historia. Så här introducerar man minnestweetsen på sin hemsida.

Hjälp oss påminna om SD:s historia 

Idag firar Sverigedemokraterna 25 år. Partiet gör vad det kan för att dölja sin mörka historia. Men vi glömmer inte. Och det borde ingen göra. Idag påminner vi om det som SD inte vill prata om. Du kan hjälpa till. 

Expos medarbetare kommer under dagen publicera korta nedslag i partiets historia via Twitter. Vi hoppas att du vill hjälpa till. Kopiera nedanstående inlägg, sprid dem på twitter. Till skillnad från Sverigedemokraterna så håller vi oss till sanningen när vi beskriver partiets väg till riksdagen. Därför finns det källor till alla tweets. De behöver inte publiceras, men finns här på hemsidan om någon skulle ifrågasätta era inlägg.

Här kan ni läsa alla tweetsen. Hjälp till att sprida kunskap om SD du också – kunskap är makt!
Bookmark and Share

Skriv en kommentar