Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

May 2013
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategorier

Den kristna offerkoftan – i kvadrat

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Kristian Grönqist
Tid: 10 May 2013, 12:02

Du ser förmodligen alldeles uppenbart vart det barkar. Eftersom jag förmodligen inte kommer in med ett avsked heller så tilltalar jag Dig istället
“Våga vägra debatten” är den fega feministens sista uppehållande försvar mot förnuft. Kan också kallas akademiskt snömosenvälde. Något som brett sig ut även bland politiker och journalister. Du kommer nog att notera det sakförhållandet när Du kommer hem.
Själv tycker jag hanteringen påminner om Påven och Galilei, de slutsatser Du drar av det får stå för dig själv. Du är den enda på Humanistbloggen som har den erforderliga naturvetenskapliga kunskapen för att begripa vad som ligger i vågskålen, de övriga är antingen fega eller okunniga.. Vilket gör att eftersom jag i fortsättningen kommer att censureras för att en del gnällspikar tycker jag har för radikala åsikter, så uttalar jag mitt avsked här och nu…
Jag har haft den äran att lära mig mycket om ett begränsat antal människor, den här tiden, jag tror mig veta att det motsatta enligt Er inte är fallet. Too bad.

Skriv en kommentar