Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

June 2013
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategorier

Söndagspredikan: Evangelium enligt Creutz

Det är inte ofta (aldrig?) vi har en rejäl söndagspredikan att rekommendera här på bloggen, men podcasten Mellan svart och vitt har låtit Andreas Creutz framföra en predikan på 20 minuter om sin livsåskådning – och resultatet blev rent fantastiskt. Jag kan inte nog rekommendera er att lyssna. Podcasten avslutas med kyrkkaffe och diskussion.

Så här presenterar Mellan svart och vitt avsnittet:

I veckans avsnitt så bjuder vi på en virtuell gudstjänst med en lite annorlunda predikan. I predikstolen står Andreas Creutz (@Creutz) som hoppade av sin prästutbildning och hänger sig numera åt sekulär hedendom och litteratur. Vi garanterar att du aldrig har hört en sådan här predikan förut! Du hittar Andreas blogg här.

Efter gudstjänsten blir det kyrkkaffe och då har vi även med oss John Ahlström (@johnahlstrom ) pastor i Fjällstugan, Andreasförsamlingen i Jönköping. Tillsammans samtalar vi om det vi har lyssnat på och om tro och icke-tro.

Andreas Creutz
Klippte gjorde Marcus Forsén
Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Anders Åberg
Tid: 2 June 2013, 20:04

Oj, det där var verkligt bra, alla som inte lyssnat på det, ta er tid att göra det.

Skriv en kommentar