Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

November 2013
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategorier

Ostoppbar

En av vetenskapens mer uppenbart fördelaktiga konsekvenser är den evidensbaserade medicinen – modern skolmedicin. Eftersom jag har min blindtarm bortopererad har jag den vetenskapsgrenen att tacka för mitt liv. Dessutom har jag den att tacka för mina barns liv och hälsa; utan skolmedicin hade ett av mina barn avlidit i hjärnhinneinflammation, ett annat varit blint, och det tredje dövt på ena örat. nu lever vi alla och har hälsan.

Livet är en lagsport – något som gäller alla, faktiskt. Ingen klarar sig själv. Men extra uppenbart kan det bli då det gäller människor som råkar ut för olyckor eller föds med funktionshinder. Handikappidrottaren i filmen här ovanför är sannerligen ostoppbar, men det är lagarbete som givit honom möjligheten till det.

Det är humanism i ett nötskal. Kunskap som förändrar världen kommer från mänskligheten självt. Vi är alla utlämnade till och beroende av varandra. Med dessa två principer i fokus är vi alla ostoppbara.

Bookmark and Share

Skriv en kommentar