Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

February 2015
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategorier

Ordföranden för the International Union of Muslim Scholars förklarar: “Hade vi inte dödat avfällingar hade islam inte existerat idag”

Här kan ni se Schejk Yusuf al-Qaradawi, ordföranden för “the International Union of Muslim Scholars“, förklara att islam inte hade existerat idag om man inte hade dödat avfällingar från religionen redanfrån början. För att rättfärdiga dödandet citerar han en koranvers som måste omtolkas metaforiskt i flera lager för att inte vara så otäck och spär på med några hadith. al-Qaradawi är en riktigt otäck figur som försvarat självmordsbombare, dödandet av civila israeler och förintelsen, för att bara nämna några saker – så otäck att han blivit utvisad från Egypten

Javisst ja, på sin meritlista har han också att han 2003 deltog i en konferens i Stockholms moské som anordnades av Islamiska förbundet i Sverige. Det var dumt av dem att bjuda in honom.

 

Bookmark and Share

Skriv en kommentar