Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

June 2015
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategorier

Att blanda religion och politik är en urusel idé -> “KD-ledamot jämförde regnbåge med hakkors”

När Kristdemokraten Morgan Emgardsson ansåg att kommunen också måste tillåta flaggning med svastika, ett hakkors, om man tillät flaggning med regnbågsflagga blev stämningen mycket upprörd i Surahammars kommunfullmäktige.
Det var nog ingen som förväntade sig att Morgan Emgardsson skulle avslå moderaten Johan Henrikssons motion om att kommunen skulle flagga med regnbågsflaggan utanför kommunhuset när Västerås håller sin Pridefestival med den motiveringen.
– Jag ville bara säga att tillåter vi flaggning med en organisations flagga, då måste vi tillåta andras. Kommunen ska bara flagga med den svenska flaggan och sin egen flagga, försökte Emgardsson försvara sig med, men då var det för sent.
[…]
– Jag har högre puls nu än när jag var ute och sprang senast. Jag har ett anteckningsblock fullt med svordomar. Men jag saknar ord för den jämförelse som gjordes, konstaterade kommunalrådet Tobias Nordlander (S).

Läs hela artikeln här.

Bookmark and Share

Skriv en kommentar