Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

Kategorier

Thomas Idergard tillbaks i Almedalen

Jag är fascinerad över människor som får “kallet” från Gud, att offra sitt liv för “något högre”. På min grundskola var alla lärare (nunnor) kallade till sitt yrke, så det var faktiskt något jag gick och fruktade, att det skulle hända mig. Nu har jag mer inställningen att det är ett fruktansvärt slöseri av ett liv. Men ändå inte, för är man lycklig med sitt vägval, vem är jag att döma? Fascinerande är det i alla fall. Här kan ni se Thomas Idegard berätta om sitt kall. Vi kommer nog att få se mer av honom i den svenska debatten vad det lider – han för lite vettigare resonemang än exempelvis Marcus Birro, om man säger så – så det är lika bra att ni vänjer er.

Bookmark and Share

Skriv en kommentar