Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

January 2016
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategorier

En kvinna som har allt

Det gäller att hitta sin födkrok. Det här läser jag på “Zoë Lightworkers” Facebooksida.

Zoë, känd från TV4s “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella lärare just nu och utvecklar ständigt nya koncept och kurser. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet(TM) och Nordic Light Healing. Förutom de populära kurserna, så arbetar Zoë som healer och tar emot privata sessioner där hon till exempel hjälper människor att komma i kontakt med sina stjärnfamiljer, andra sidan och sina livssyften. Tusentals människor har tagit del av hennes DNA aktiveringar och hennes kristall The Golden Frequency; Kristallen som är programmerad med 5-dimensionellt Kristusljus för att stödja bäraren i att hålla sitt ljus stadigt, både för sin egen skull och för uppstigningen av jorden, det ökade kollektiva medvetandet; Detta så att alla ljusarbetare kan hjälpas åt att hålla ljuset i ett gemensamt nätverk. Hon har även kurser där hon hjälper ljusarbetare att komma igång med sina affärsverksamheter, sin ekonomi och sitt kärleksliv. Zoë håller kurser/workshops både i Sverige och utomlands, på festivaler, events, för företag och för privatpersoner. Allt Zoë gör utgår ifrån kärleksenergi, det är det som gör att hennes meditationer stannar kvar i medvetandet länge. Hennes höga vibrationer är det som gör henne unik att uppleva.

Det är ju snällt av TV4 att göra reklam för en så begåvad bedragare multitalang. Men vänta – det finns mer! Så här skriver Zoë själv om en upplevelse hon var med om häromdagen.

Det blev en spännande kväll igår!
Ämnet för Del 8 av Light Gatherings var TELEPATI och sändningen bröts helt för deltagarna efter drygt en timme.
De kom överens om att skicka en signal till mig ang detta och Det Gick Fram! Tjohoo!!
Sedan fick vi assistans av den Galaktiska Federationen av Ljus att koppla upp oss till våra respektive Stjärnfamiljer och vi bildade en gemensam Ljuskedja tillsammans.
Det var bara såå mycket kärlek!! Såå härligt och starkt att träffa dom!
Ta gärna del av detta äventyr i efterhand på http://LightGatherings.se
Zoë

Ja, jösses. (I fall ni undrar så är bilden på tefatet från hennes eget inlägg.) Det är tragiskt att människor blir lurade lockade av en så uppenbar charlatan talang.

Bookmark and Share

Skriv en kommentar