Main menu:

Mina böcker

Gud finns nog inte
finns i tryck på svenska, engelska, tyska, spanska, italienska, danska, polska, holländska, persiska och som e-bok på engelska.

Sök på sidan

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Länkar

juni 2016
M T O T F L S
« maj   jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategorier

”Sunspring” – en film skriven av en algoritm visar sig vara både rolig och intensiv

Från Ars technica.

Ars is excited to be hosting this online debut of Sunspring, a short science fiction film that’s not entirely what it seems. It’s about three people living in a weird future, possibly on a space station, probably in a love triangle. You know it’s the future because H (played with neurotic gravity by Silicon Valley’s Thomas Middleditch) is wearing a shiny gold jacket, H2 (Elisabeth Gray) is playing with computers, and C (Humphrey Ker) announces that he has to ”go to the skull” before sticking his face into a bunch of green lights. It sounds like your typical sci-fi B-movie, complete with an incoherent plot. Except Sunspring isn’t the product of Hollywood hacks—it was written entirely by an AI. To be specific, it was authored by a recurrent neural network called long short-term memory, or LSTM for short. At least, that’s what we’d call it. The AI named itself Benjamin.


Läs hela artikeln om hur Sunspring gjordes här.

Du som tänker ”Äh – en algoritm kan inte skapa själv, den bara skyfflar runt sådant den fått lära sig” kan fundera på hur du själv tillägnat dig språk, komposition och kreativitet.

Bookmark and Share

Skriv en kommentar