Main menu:

Mina böcker

Sök på sidan

Recent Posts

Recent Comments

Länkar

February 2010
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Kategorier

Brittiska parlamentet har arg lila aura

De Brittiska parlamentsledamöter som kritiserat homeopati har svår chakravred och utstrålar en ohälsosam lila aura, påstods det igår kväll.

En kommitte parlamentsledamöter har sagt att icke-medicinen homeopati har 14 gånger mindre effekt än att skriva ett brev till Jesus. Homeopaterna menade å sin sida att rapporten inte hade någon trovärdighet eftersom den inte varit begravd i två veckor i en kokong av hästkastanjblad ovanför rätt sorts currylinje.

Icke-doktor Julian Cook sa att “Parlamentet avger samma sorts aggresiva mörklila aura som man får från en ask paracetamol.”

Dessa ledamöter har uppenbarligen låtit bli att re-mineralisera sina chakran, något jag kan fixa med simpel kvartsterapi och en tinktur henna ingnuggad i deras navlar. Om jag får betalt.

Rapporten menade att finansieringen av icke-behandlingen kunde minskas till en pund eftersom detta enligt homeopatisk teori skulle ge samma effekt som om man gav dem 100 miljoner pund.

Utövare kan sedan ansöka om en penny av den nya budgeten och bli ordinerade att skaka den noggrant i sina bankkonton.

Kommittemedlemmen Denys Finch-Hatton sa att “Deras bankkonton kommer att “komma ihåg” de miljoner vi brukade ge dem. De kan sen försöka köpa nya kliniker genom att berätta för byggarna om alla pengar som brukade finnas där.”

(“Nyheten” översatt från The Daily Mash.)

Bookmark and Share

Kommentarer

Kommentar från Geobastard
Tid: 24 February 2010, 18:19

Åh den sista repliken från Finch-Hatton var klockren 🙂 🙂

Skriv en kommentar